| Autor |
Wiadomość |
|
SoD
|
Tytuł: [K] Magia i Miecz - gra planszowa Post: wtorek, 16 grudnia 2014, 15:44 |
|
|
|
Tak jak w temacie!
Szukam tych starszych edycji nie tej co jest teraz w sprzedaży.
Może ktoś ma?
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Golab
|
Tytuł: Re: [K] Magia i Miecz - gra planszowa Post: wtorek, 16 grudnia 2014, 15:53 |
|
|
|
Przepraszam czy ta gra ma jakiś związek z tym forum ? :)
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
newbie007
|
Tytuł: Re: [K] Magia i Miecz - gra planszowa Post: wtorek, 16 grudnia 2014, 16:49 |
|
|
|
Mam chyba gdzies. Nawet kilka czesci (swiatow) . Az musze poszprac. Bym w Swieta pogral. 8)
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
SoD
|
Tytuł: Re: [K] Magia i Miecz - gra planszowa Post: wtorek, 16 grudnia 2014, 16:53 |
|
|
|
No nie ma... ale może ktoś ma i się kurzy, z chęcią przygarnę. :mrgreen:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
gompka
|
Tytuł: Re: [K] Magia i Miecz - gra planszowa Post: wtorek, 16 grudnia 2014, 18:00 |
|
|
|
Przyznam Ci się, że ja mam, stare wydanie i ze wszystkimi dodatkami. Się grało, oj, się grało... Pół podstawówki przesiedziałem nad planszami. Później Warhammer, Shadowrun... Nie wiem, po co to piszę, chyba żeby Cię wkurzyć... Niestety, nie sprzedam na razie MiM za żadną kasę, bo dzieciornia mi się zaczyna wokół niej kręcić. Jak złapią bakcyla - będziemy łoić wieczorami. Ale jak nie zatrybią klimatu - dam Ci znać. To dla nich trzymam od lat cały set i jak nie będą chcieli grać, to i ja już go będę potrzebował :roll:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
SoD
|
Tytuł: Re: [K] Magia i Miecz - gra planszowa Post: wtorek, 16 grudnia 2014, 19:35 |
|
|
gompka pisze: Przyznam Ci się, że ja mam, stare wydanie i ze wszystkimi dodatkami. Się grało, oj, się grało... Pół podstawówki przesiedziałem nad planszami. Później Warhammer, Shadowrun... Nie wiem, po co to piszę, chyba żeby Cię wkurzyć... Niestety, nie sprzedam na razie MiM za żadną kasę, bo dzieciornia mi się zaczyna wokół niej kręcić. Jak złapią bakcyla - będziemy łoić wieczorami. Ale jak nie zatrybią klimatu - dam Ci znać. To dla nich trzymam od lat cały set i jak nie będą chcieli grać, to i ja już go będę potrzebował :roll: No ja sporo grałem w warhammera za dzieciaka ale takiego naprawdę 10 letniego... potem nikt jakoś nie prowadził i poszło. Od jakiegoś czasu kumpel zapraszał mnie na Magie i Miecz. Wczoraj uległem i 8 godzin z piwskiem nie wiem kiedy minęło. o 3 w nocy byłem w mieszkaniu :shock: Koniecznie daj znać jakby dzieciaki nie podłapały!
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Jaqb z Kaszub
|
Tytuł: Re: [K] Magia i Miecz - gra planszowa Post: wtorek, 16 grudnia 2014, 20:07 |
|
|
Golab pisze: Przepraszam czy ta gra ma jakiś związek z tym forum ? :) No ba... Ma i to sporo... Kupujesz od 21'brothers rogala do którego wkładasz namiot, lampkę, litr ducha puszczy i właśnie ową planszówkę i w teren... :mrgreen:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |