|
| Autor |
Wiadomość |
|
igrek
|
Tytuł: Sprzedam amortyzator tył KTM Adventure LC8 S Post: niedziela, 1 marca 2015, 00:36 |
|
|
|
Sprzedam mój dotychczasowy amortyzator wyciągnięty do wersji S na sprężynę 265mm.
Wyciągnięcie amortyzatora polegało na wymianie tzw. rebound shim pod shim stackiem na cieńszą,
a w efekcie uzyskanie większego skoku + konieczna wymiana płynu i nabicie gazem.
Sprężyna z uwagi na koszty nie została wymieniona, zastosowałem stalowe KTMowskie podkładki,
parametry pracy są te same co sprężyny wersji S.
Chodzi o amortyzator po prawej stronie
https://lh4.googleusercontent.com/-SBStuAKkpfM/VPJKeKSpV1I/AAAAAAAAEkg/ipIPVh-JM2Q/s800/%255BUNSET%255D.jpg
Ewentualnemu kupcowi wymienię sprężynę bezpłatnie (co nie jest zadaniem prostym w przypadku tego amortyzatora) jeżeli zdobędzie wersję 265mm.
Czekam na propozycje cenowe, jak zwykle nie wiem ile to powinno być warte.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
igrek
|
Tytuł: Re: Sprzedam amortyzator tył KTM Adventure LC8 S Post: czwartek, 5 marca 2015, 15:19 |
|
|
|
podbijam
do końca tygodnia czekam na jakieś propozycje cenowe, później wystawiam na ebayu
|
|
| Na górę |
Offline |
 |