| Autor |
Wiadomość |
|
agent
|
Tytuł: 2x Kask Acerbis Active dual - offroad M + L Post: wtorek, 21 kwietnia 2015, 11:39 |
|
|
Sprzedam dwa białe Kaski dual Acerbis Active stan bdb - normalne ślady użytkowania. Kupione w wakacje 2014r użytkowany dosłownie kilka razy.
Kaski w rozmiarze M oraz L - jednak jest to dosyć mała rozmiarówka
Kaski mają szybe oraz blednę przeciwsłoneczną.
Cena za sztukę - 350zł
http://olx.pl/oferta/2x-kask-off-road-d ... 9Kf7j.html" onclick="window.open(this.href);return false;
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Bzykuu
|
Tytuł: Re: 2x Kask Acerbis Active dual - offroad M + L Post: niedziela, 3 maja 2015, 16:48 |
|
|
|
Mała rozmiarówka w jakim sensie ? ;) względem innych marek ? jakiejś konkretnej ? czy może po prostu porównałeś do swojego starego kasku który już jest ugnieciony :mrgreen:
Łebek mam 57 to myślę że L był by spoko.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
agent
|
Tytuł: Re: 2x Kask Acerbis Active dual - offroad M + L Post: wtorek, 5 maja 2015, 11:05 |
|
|
|
Porównałem do starych kasków jak były nowe :P
Czyli M jest bliżej do S a L jest bliżej do M :P
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Adampio
|
Tytuł: Re: 2x Kask Acerbis Active dual - offroad M + L Post: czwartek, 14 maja 2015, 22:52 |
|
|
|
Ja normalnie nosze kaski L-ki a ten Acerbis L-ka z wielkim trudem na głowe wszedł, a XL-ka mocno głowe uciskała. Ponieważ XXL sa w Polsce niedostępne ostatecznie kupiłem XL Rocc-a :wink:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Bzykuu
|
Tytuł: Re: 2x Kask Acerbis Active dual - offroad M + L Post: wtorek, 2 czerwca 2015, 17:11 |
|
|
|
agent sorki że dopiero teraz ;) powiedz prosze czy aktualne ? I ile dla forumowicza ;)
M-ka mnie interesuje.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |