| Autor |
Wiadomość |
|
NEMO GS
|
Tytuł: kompresor motocyklowy Airman - ktoś ma, jakieś opinie..? Post: poniedziałek, 7 listopada 2016, 12:09 |
|
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
PawelM.
|
Tytuł: Re: kompresor motocyklowy Airman - ktoś ma, jakieś opinie..? Post: poniedziałek, 7 listopada 2016, 12:15 |
|
|
|
Ja uzywam tego czerwonego wilmat od Neno od ok 2lat i dziala bdb
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Vilkas
|
Tytuł: Re: kompresor motocyklowy Airman - ktoś ma, jakieś opinie..? Post: poniedziałek, 7 listopada 2016, 14:22 |
|
|
Siema..
Polecam używam takiego Continentala są dołączane do samochodów bez koła zapasowego.
Pompuje sprawnie szybko i bezproblemowo..
Jest mały a regularny kształt pomaga w pakowaniu.
http://allegro.pl/nowy-kompresor-contin ... l#imglayer" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdrawiam
Vilkas
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
miotacztruskawek
|
Tytuł: Re: kompresor motocyklowy Airman - ktoś ma, jakieś opinie..? Post: poniedziałek, 7 listopada 2016, 14:24 |
|
|
Cytuj: Siema..
Polecam używam takiego Continentala są dołączane do samochodów bez koła zapasowego.
http://allegro.pl/nowy-kompresor-contin ... l#imglayer" onclick="window.open(this.href);return false;
Jest fajny :) , też mam, tylko ten gabaryt spory :?
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Vilkas
|
Tytuł: Re: kompresor motocyklowy Airman - ktoś ma, jakieś opinie..? Post: poniedziałek, 7 listopada 2016, 15:36 |
|
|
Cytuj: Cytuj: Siema..
Jest fajny :) , też mam, tylko ten gabaryt spory :?
Mam tego po lewej na dole z pierwszego zdjęcia jakby w pudełku... Turbo mały nie jest ale jak się wrzuci do kufra na dno to tak jakby go nie było prawie ;-)
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
NEMO GS
|
Tytuł: Re: kompresor motocyklowy Airman - ktoś ma, jakieś opinie..? Post: poniedziałek, 7 listopada 2016, 16:46 |
|
|
|
Ja na dłuższe jazdy wyciągałem sobie z auta własnie coninentala, ale zaczęło mnie to trochę wkurzać - wkładanie i wyciąganie tam i z powrotem no i ten z continenatala jest dużo większy jeśli chodzi o gabaryty i wagę niż ten Airman.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
rumpel
|
Tytuł: Re: kompresor motocyklowy Airman - ktoś ma, jakieś opinie..? Post: poniedziałek, 7 listopada 2016, 17:27 |
|
|
|
kumpel ma taki jak z 1 posta, zabiera go na każdy wyjazd, korzystałem z niego kilkanaście razy i dawał radę sprawia wrażenie lepiej wykonanego od tego wilmatowskiego (posiadam właśnie takowy) ale gabarytowo też jest nieznacznie większy
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Borowa
|
Tytuł: Re: kompresor motocyklowy Airman - ktoś ma, jakieś opinie..? Post: poniedziałek, 7 listopada 2016, 18:20 |
|
Strona WWW: https://www.facebook.com/BadAssMoto
|
|
Hey
Mam go od chyba 2 lat
Wszystko ok, gdzieś po drodze zgubił dekiel od zegara
Nie jest perfekcyjny, ale wystarczający.
lubi się grzać,
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Radzio
|
Tytuł: Re: kompresor motocyklowy Airman - ktoś ma, jakieś opinie..? Post: poniedziałek, 7 listopada 2016, 18:24 |
|
|
Cytuj: Ja na dłuższe jazdy wyciągałem sobie z auta własnie coninentala, ale zaczęło mnie to trochę wkurzać - wkładanie i wyciąganie tam i z powrotem no i ten z continenatala jest dużo większy jeśli chodzi o gabaryty i wagę niż ten Airman.
Ale dorwałeś gdzieś dokładne wymiary tego Airmana ? Bo jak dla mnie na tym 1 zdjęciu przy oponie wygląda identycznie gabarytowo jak Continental.
Też mam Continentala i używam tylko w aucie ze względu na gabaryty.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
maciejś
|
Tytuł: Re: kompresor motocyklowy Airman - ktoś ma, jakieś opinie..? Post: poniedziałek, 7 listopada 2016, 20:13 |
|
|
Cytuj: Ja uzywam tego czerwonego wilmat od Neno od ok 2lat i dziala bdb
Też go polecam mały zgrabny i działa :D
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
osso
|
Tytuł: Re: kompresor motocyklowy Airman - ktoś ma, jakieś opinie..? Post: poniedziałek, 7 listopada 2016, 22:58 |
|
|
|
| Na górę |
Offline |
 |