TRAPER pisze:
Witam wszystkich ! Bardzo mi miło że mogę się przedstawić i dołączyć do Was w sieci. Jestem z Bielska Białej ,mój psełdonim to Traper . Moja przygoda z motocyklami zaczęła się w dzieciństwie ale na większych maszynach dopiero w2007 roku . Jeżdżę wraz z żoną na Hondzie Transalp 600V 1995r, w tygodniu do pracy a w wolne dni na wypady z kolegami z MOTOEKIPY.Do samodzielnych wypraw to narazie tylko dwa razy wypad z żoną nad Bałtyk na wakacje . Złapaliśmy bakcyla i są plany na więcej i dalej ,więc pozwólcie że skorzystam z Waszego doświadczenia . Pozdrawiam Traper i Aga oraz wszystkiego dobrego na nowy 2010 rok
No tu to co innego - przywitanie jak się patrzy. Przywitałeś się kolego podwójnie :D
Różne tu już były wejścia, ale przyznac muszę, że Twoje jest oryginalne w swoim rodzaju :D :mrgreen:
Jak chcesz pisac w tym samym temacie, to nie wybieraj opcji nowy temat (tworzysz nowy wątek) tylko odpowiedź
To tyle. Witaj ponownie. Baw się dobrze, zaczytuj w opowieściach o przebytych kilometrach i planach na następne.
Bierz udział w dyskusjach i przestrzegaj przyjętych norm.