| Autor |
Wiadomość |
|
gert
|
Tytuł: GORZOW WITA!!! Post: czwartek, 7 stycznia 2010, 21:08 |
|
|
|
SERDECZNIE WITAM WSZYSTKICH MANIAKOW MOTO ORAZ PODROZY !!!!NAWET NIE WIECIE JAK SIE CIESZE ZE TU Z WAMI JESTEM :mrgreen: !!!! MAM NADZIEJE NAWINAC SPORO KM W TYM ROKU POZDRAWIAM GERT
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Srebrzanka
|
Tytuł: Re: GORZOW WITA!!! Post: czwartek, 7 stycznia 2010, 21:30 |
|
|
|
Witaj Gert. Uchyl rąbka tajemnicy: czym, od kiedy pomykasz, i co powoduje, że tak się cieszysz?. Wyłącz też caps lock, bo Cię "stara gwardia" sponiewiera - z nudy w zimie rozszarpują świerzaka. Pozdro
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
gert
|
Tytuł: Re: GORZOW WITA!!! Post: czwartek, 7 stycznia 2010, 23:04 |
|
|
Srebrzanka pisze: Witaj Gert. Uchyl rąbka tajemnicy: czym, od kiedy pomykasz, i co powoduje, że tak się cieszysz?. Wyłącz też caps lock, bo Cię "stara gwardia" sponiewiera - z nudy w zimie rozszarpują świerzaka. Pozdro HEJKA ups zapomniałem wyłaczyc CL :wink: pomykam odkad pamietam z przerwami oczywiscie-obecnie tdm 900 a ciesze sie ze znalazłem ta stronke ktora pomorze mi w planowaniu przyszłych blizszych i dalszych wojazach na moto rzecz jasna heh a w obsłudze kompa jestem raczej cienki.... pozdro
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
LESZEK
|
Tytuł: Re: GORZOW WITA!!! Post: czwartek, 7 stycznia 2010, 23:14 |
|
|
|
Witam również tym bardziej że Sąsiada gdyż pochodze z Pyrzyc więc odległośc mała.Może kiedyś po drodze na zlocik razem sie złapiemy...
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
gert
|
Tytuł: Re: GORZOW WITA!!! Post: piątek, 8 stycznia 2010, 09:23 |
|
|
|
hej Leszek jestem za :mrgreen:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
keram
|
Tytuł: Re: GORZOW WITA!!! Post: środa, 13 stycznia 2010, 19:51 |
|
|
|
Witam Gorzów :)
Dobry tam u Was kebap podają...., zazwyczaj zatrzymuję się na smakołyk z szabelki, choć parking jest awangardowy :lol: i przejazd wąski :lol:
Pozdrawiam :)
|
|
| Na górę |
Offline |
 |