| Autor |
Wiadomość |
|
slonecznik
|
Tytuł: Witam z mazawsza Post: niedziela, 10 stycznia 2010, 11:34 |
|
|
|
Witam wszystkich serdecznie. Powszechnie reaguję na bodziec wokalny "Łukasz" i zamieszkuję okolice pałacu kultury i nauki im. hmm... może ktoś kiedyś zmieni patrona :lol: . Z posiadanych zmartwień mechanicznych mogę na razie wymienić tylko całkiem wiekowego ale nad podziw sprawnego Dniepra z koszem. Jednakże pomaleńku szykuje się do zmiany na maszynę bardziej niestabilną i gotową to wypraw z prawdziwego zdarzenia np. na koniec Puszczy Kampinoskiej :D . Pozdrawiam wszystkich łazików (a właściwie to jeździków)
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
mario33
|
Tytuł: Re: Witam z mazawsza Post: niedziela, 10 stycznia 2010, 11:47 |
|
|
|
Ciekawe powitanie :) Witaj .
A jakiż to plan, na jakiego typu moto masz w głowie ?
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
slonecznik
|
Tytuł: Re: Witam z mazawsza Post: niedziela, 10 stycznia 2010, 13:20 |
|
|
|
No właśnie, tu zaczynają się schody. Im więcej czytam tym większy zamęt w głowie a niestety nie mam możliwości skorzystać z jedynej słusznej rady i, że tak powiem, organoleptycznie zbadać kandydatów. A jest ich co najmniej kilku - tenera, super tenera, transalp (600 albo 650), africa twin i może jakis mały gs. Jako, że moje doświadczenie w jeździe na jednośladzie jest malutkie (Dniepr w sumie zostawia za soba co najmniej 3 ślady :D ) to wybór trudny. A docelowo powinienem dotrzeć nowym nabytkiem do Tash Rabat. Taki jest plan a jak z realizacją to się jak zwykle okaże.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
spozo
|
Tytuł: Re: Witam z mazawsza Post: niedziela, 10 stycznia 2010, 13:28 |
|
|
|
Witam mojego imiennika i także posiadacza Dniepra (choć już teraz Dniepr zasila stajnie motocyklową szwagra) i tez zamieszkuję gąszcz przy czym ty miejski, a ja leśny :D
Witam i pozdrawiam
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Srebrzanka
|
Tytuł: Re: Witam z mazawsza Post: niedziela, 10 stycznia 2010, 15:07 |
|
|
|
Pozdrowienia. Trzymaj dalej linię boksera i kardana - GS, a dojedziesz i wrócisz
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
gregori
|
Tytuł: Re: Witam z mazawsza Post: środa, 13 stycznia 2010, 15:46 |
|
|
|
Hej. Nic nie dojedzie tam gdzie Dniepr, co prawda to prawda, że nie wspomnę o ilości " niezbędnych " rzeczy które zabiera na pokład. Każdy wyjazd to osobne wyzwanie. A tak kupisz coś lepszego - wyjedziesz - wrócisz, bez napraw, usterek, jakoś tak nudno :mrgreen: :mrgreen: Ja jeżdżę teraz GS-m, ale nie mogę się doczekać Dniepra ( wkładam silnik od bmw 65 ) Pozdrawiam. Udanych zakupów. 8)
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
keram
|
Tytuł: Re: Witam z mazawsza Post: środa, 13 stycznia 2010, 20:32 |
|
|
|