| Autor |
Wiadomość |
|
beemer
|
Tytuł: Taka zabawke to chyba by chcial kazdy z panow . Post: wtorek, 9 lutego 2010, 22:33 |
|
Strona WWW: http://www.pixellman.smugmug.com/Motorcycles
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
mario33
|
Tytuł: Re: Taka zabawke to chyba by chcial kazdy z panow . Post: środa, 10 lutego 2010, 14:31 |
|
|
|
Słynny SR-71... Ten co miał nieszczelne baki i lał płonącym paliwem po betonie przy starcie...
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
danielindner
|
Tytuł: Re: Taka zabawke to chyba by chcial kazdy z panow . Post: środa, 10 lutego 2010, 17:57 |
|
Strona WWW: http://www.sailind.pl
|
|
Pięknie lata, czekałem jednak na lądowanie - jestem pod wrażeniem - to co operator zrobił na koniec - czapki z głów :D
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Sikorp
|
Tytuł: Re: Taka zabawke to chyba by chcial kazdy z panow . Post: środa, 10 lutego 2010, 18:49 |
|
|
|
Ten sprzęt był cholernie niesterowny, ciekawe jak wygląda odzwierciedlenie w skali faktycznego kształtu płatowca. Jeśli jest wierne, to latanie bez wspomagania/korekcji komputerem pokładowym jest naprawdę trudne :shock:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Jaqb z Kaszub
|
Tytuł: Re: Taka zabawke to chyba by chcial kazdy z panow . Post: czwartek, 11 lutego 2010, 13:15 |
|
|
|
Adwenczering motocyklowy jest chyba jednak tańszym hobby...
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
kuba_astr
|
Tytuł: Re: Taka zabawke to chyba by chcial kazdy z panow . Post: czwartek, 11 lutego 2010, 13:28 |
|
|
Sikorp pisze: Ten sprzęt był cholernie niesterowny, ciekawe jak wygląda odzwierciedlenie w skali faktycznego kształtu płatowca. Jeśli jest wierne, to latanie bez wspomagania/korekcji komputerem pokładowym jest naprawdę trudne :shock: Sikorp, modele mają to do siebie że nie oddają do końca zachowania maszyn oryginalnych, ta nadsterowność jest wytłumaczalna inną masą i wielkością maszyny, bardziej podatną na zawirowania powietrza, to jakby latać oryginałem w środku cyklonu... Bawiłem się kiedyś modelami latającymi i muszę powiedzieć że zabawa przednia ale o wiele droższa od tej motocyklowej (suma sumarum). Każdy model latający charakteryzuje się taką 'nadsterownością' i nerwowością przy podmuchach powietrza (dla nas małych, niezauważalnych)...
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
groodeks
|
Tytuł: Re: Taka zabawke to chyba by chcial kazdy z panow . Post: niedziela, 14 lutego 2010, 09:47 |
|
|
|
Szkoda tylko że nie zrzuca bomb ani nie wypuszcza rakiet !
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Sikorp
|
Tytuł: Re: Taka zabawke to chyba by chcial kazdy z panow . Post: niedziela, 14 lutego 2010, 20:56 |
|
|
|
Kuba, to właśnie miałem na myśli takim modelem jeszcze trudniej latać niż oryginałem :shock: Ja właśnie testuje RC heli :D
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
mario33
|
Tytuł: Re: Taka zabawke to chyba by chcial kazdy z panow . Post: niedziela, 14 lutego 2010, 23:44 |
|
|
groodeks pisze: Szkoda tylko że nie zrzuca bomb ani nie wypuszcza rakiet ! SR-71 był nieuzbrojony ;) Samolot był przeznaczony do dalekiego zwiadu strategicznego. Wersja uzbrojona XR-71 nie wyszła poza stadium prototypu...
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
kuba_astr
|
Tytuł: Re: Taka zabawke to chyba by chcial kazdy z panow . Post: poniedziałek, 15 lutego 2010, 09:11 |
|
|
mario33 pisze: groodeks pisze: Szkoda tylko że nie zrzuca bomb ani nie wypuszcza rakiet ! SR-71 był nieuzbrojony ;) Samolot był przeznaczony do dalekiego zwiadu strategicznego. Wersja uzbrojona XR-71 nie wyszła poza stadium prototypu... No i wszystko jasne :)
|
|
| Na górę |
Offline |
 |