| Autor |
Wiadomość |
|
gompka
|
Tytuł: Witam z Łodzi Post: sobota, 27 lutego 2010, 14:15 |
|
|
|
znowu... nastepny... kolejny świeżak... a co? czy wszyscy urodzili się już profi? :wink:
A więc witam serdecznie wszystkich Jestem kompletnym laikiem. Prawo jazdy kat.A zrobiłem jesienią i zaraz kupiłem mój pierwszy motocykl - BMW F650GS '00. Podobno jest to motocykl dla kobiet, no, przynajmniej nie dla "prawdziwych" mężczyzn, ponoć nie jest to prawdziwe BMW, tylko jakaś włosko-austriacka obelga dla tej szacownej marki. Tak szczerze to mam to głęboko. Mnie się podoba - nie za ciężki, nie za mocny, na początek to chyba dobry wybór, żeby nauczyć się jeździć po asfalcie i jego pobliżu. Na razie przejechałem nim niecałe 2 tysiące kilometrów i wcale nie czuję się jakiś... hmmm... krótszy :wink: Na pewno znajdzie się grupka ortodoksów, którzy mnie zaraz oplują i zmieszają z błotem, że odważyłem się Tu pojawić bez doświadczenia i do tego na tak niemęskim sprzęcie. Trudno. Resztę witam i pozdrawiam serdecznie.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Ojro
|
Tytuł: Re: Witam z Łodzi Post: sobota, 27 lutego 2010, 14:35 |
|
Rejestracja: poniedziałek, 12 października 2009, 17:48 Posty: 283
|
|
Witaj ,ale pesymizmem powiało :D nie sądzę ,żeby ktoś tu Ci dokuczal za moto jakie wybrałeś czy brak doświadczenia.Każdy kiedyś zaczynał tą przygodę więc życzę tyle powrotów co wyjazdów,rób foty i wklejaj na forum.I patrz gdzie jedziesz bo pojedziesz gdzie patrzysz :mrgreen:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
gompka
|
Tytuł: Re: Witam z Łodzi Post: sobota, 27 lutego 2010, 17:47 |
|
|
|
heh, dokładnie: najpierw uważaj, co robisz, a potem... rób jak uważasz ;-) bez pesymizmu ani złych myśli wierzę, że znajdę tu sensownych ludzi, którzy moga wesprzeć mnie radą pare razy jednak spotkałem się ze wspomnianymi opiniami na żywo, lecz, jak wspomniałem, kupiłem motocykl, który mi odpowiada i po prostu chcę się z Wami podzielić moją radością
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
ex1
|
Tytuł: Re: Witam z Łodzi Post: sobota, 27 lutego 2010, 18:50 |
|
|
|
hehe niezłe wejście... widzę gompka, że musiałeś się naciąć już na jakieś forum :) (najciekawsze pod tym względem jest forum zwolenników Landrovera) :D
u nas, jest miło, fajnie i sielankowo..:D witamy Cię. i super że coraz więcej ludzi tu zagląda. BMW 650 GS, jest świetnym motocyklem, wcale nie damskim, choć idealnie się dla nich nadaje. Motocykl Ten wielokrotnie udowodnił że zasługuje na nazwę BMW. Gratuluję słusznego wyboru. Czerp z forum pełnymi garściami, dziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. z czasem będzie go coraz więcej..
tymczasem :)
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
emtek
|
Tytuł: Re: Witam z Łodzi Post: sobota, 27 lutego 2010, 19:00 |
|
|
|
Witam
Ale trochę więcej optymizmu...
Jak my nie ich..to oni nas :D
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
MiKo
|
Tytuł: Re: Witam z Łodzi Post: sobota, 27 lutego 2010, 20:13 |
|
Strona WWW: http://f650gs.pl
|
|
Witam oficjalnie kolegę gompka :D popieram w każdym zdaniu Exa, są fora gdzie lepiej nosa z bmką nie wtykać, to forum do takich nie należy :mrgreen: Pozdrówki
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
tekus
|
Tytuł: Re: Witam z Łodzi Post: sobota, 27 lutego 2010, 23:15 |
|
Strona WWW: http://tekus.net
|
|
Hejka Łodziaku. Sam na takim sprzęcie latałem i ani razu mnie nie zawiódł. Może jak się ociepli troszkę to jakieś latanko?
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Wojtas
|
Tytuł: Re: Witam z Łodzi Post: niedziela, 28 lutego 2010, 01:31 |
|
|
|
Witaj Gompka
Sam zadajesz pytania i sam na nie odpowiadasz Sam się dołujesz, ale jednocześnie sam się pocieszasz Sam się oskarżasz, i sam usprawiedliwiasz
Jesteś taki 2 w 1 :?
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
slajder
|
Tytuł: Re: Witam z Łodzi Post: niedziela, 28 lutego 2010, 09:26 |
|
|
|
gompka wyluzuj, nie dzieli się ludzi "po motocyklu",tylko ot zwyczajnie na mądrych i głupich :mrgreen: :mrgreen:
baw się dobrze,pisz dużo,czuj się jak u siebie
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Srebrzanka
|
Tytuł: Re: Witam z Łodzi Post: niedziela, 28 lutego 2010, 10:17 |
|
|
|
Witaj gompka. Najważniejsze, że czujesz klimat. Nie ważne czym i ile pomykasz. Bierz z forum co potrzebujesz i daj z siebie co uważasz. Pozdrowienia z 3citi.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
gompka
|
Tytuł: Re: Witam z Łodzi Post: niedziela, 28 lutego 2010, 15:34 |
|
|
|
i o to mi chodziło parę osób, które ujeżdżają gieesy boxery tak mnie wqrzyło, że nie mogłem się powstrzymać od włożenia kija w mrowisko ;-) dzięki za miłe powitanie jak już tylko się trochę ociepli, wskakuję na dwa kółka i chętnie nakręcę parę kilometrów z Wami
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
tekus
|
Tytuł: Re: Witam z Łodzi Post: niedziela, 28 lutego 2010, 20:39 |
|
Strona WWW: http://tekus.net
|
|
Ale o co chodzi z tymi kierownikami big boxerów? Ja bym dalej jeździł 650 gdyby nie to że do jazdy z plecaczkiem brakowało mi trochę mocy i ładowności. Do solo moto był spoko. Poka jakieś foty!
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
gsdakar
|
Tytuł: Re: Witam z Łodzi Post: niedziela, 28 lutego 2010, 22:32 |
|
|
|
Witam również.
Ja kupiłem gs 650 dakar z myślą nie zawodnej jazdy. mam juz za sobą kilka sezonwó na motorku, ale do tej pory nie nie wypuszczałem sie na trasy dłuższe niż 300 - 400 km. Ten rok ma być przełomowym a z pomocą kolegów z Advrider mam nadzieję że będzie troche łatwiej.
Witamy
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
AdvHP2rider
|
Tytuł: Re: Witam z Łodzi Post: poniedziałek, 1 marca 2010, 03:33 |
|
Strona WWW: http://www.holan.pl
|
|
witaj gompka, tutaj pozbedziesz sie kompleksow z moto ;) na poczatek, masz niezlego sprzeta
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
beemer
|
Tytuł: Re: Witam z Łodzi Post: poniedziałek, 1 marca 2010, 04:40 |
|
Strona WWW: http://www.pixellman.smugmug.com/Motorcycles
|
|
Witaj gompka... I przestan pieprzyc..masz motocykl BMW... Nie wiem skad sie wziely te podzialy ze to motocykl dla kobiet .. :D :D :D
Zycze milej zabawy na tutejszym forum
|
|
| Na górę |
Offline |
 |