|
| Autor |
Wiadomość |
|
kernel
|
Tytuł: Powitać, powitać... Marcin z Dolnego Śląska Post: czwartek, 8 kwietnia 2010, 17:48 |
|
|
|
Jak obyczaj nakazuje, witam się ze wszystkimi. Mieszkam w Żmigrodzie, pracuję we Wrocławiu. Wielu z was ma już duże doświadczenie, w temacie moto, ja... nie. Moje pierwsze dwa kółka to motorynka, simson, ETZ 150 a później długo,długo nic. Teraz 38 wiosen na karku i tak się dalej nie da... ciągnie wilka do lasu. Rodzina jest, mieszkanie też, ale nie mam jeszcze moto. Celuję w DL 650, najbardziej mi odpowiada. Droga do motoru będzie u mnie długa, (już jest długa) trzeba być cierpliwym. Zanim spotkamy się na drodze, będę wam towarzyszył tutaj. Jak zobaczycie kogoś, komu na widok moto robią się maślane oczy... to mogę być ja.
Bez ryku silnika, pozdrawiam.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
mkor
|
Tytuł: Re: Powitać, powitać... Marcin z Dolnego Śląska Post: czwartek, 8 kwietnia 2010, 18:36 |
|
|
|
Witam.. Kupuj jak najszybciej, czas leci, młodszy już nie będziesz.. :lol: Ja też taką drogę w karierze motocyklisty przeszedłem (jeszcze WSK, SHL, Junak) i teraz żałuje, że tak późno wróciłem na 2 kółka.. Pozdrawiam...
|
|
| Na górę |
Offline |
 |