| Autor |
Wiadomość |
|
tkar
|
Tytuł: jazda motocyklem a łysienie... Post: piątek, 30 kwietnia 2010, 17:40 |
|
Strona WWW: http://www.karlak.eu
|
|
Witam,
Moja dziewczyna zauważyła, że zaczynam łysieć. Twierdzi, że to przez jazdę motocyklem. Podobno kask wyciera włosy. Martwi mnie, że ona może mieć rację. Sugeruje sprzedaż motocykla...
Co Wy na to? Czy motocykl rzeczywiście szkodzi??????
Pozdrawiam i życzę udanego długiego weekendu.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Misza
|
Tytuł: Re: jazda motocyklem a łysienie... Post: piątek, 30 kwietnia 2010, 18:10 |
|
|
|
O włosy bym się nie martwił, bardziej od wibracji ulega uszkodzeniom cały system prąciowo-jajkowy. Podobno po kilku-kilkunastu latach ule znacznej deformacji, oraz plemniki się, a jak!!!, tworzą się ale dwugłowe co prowadzi do znacznego wzrostu ich agresji w stadzie oraz wybijania się nawzajem.... to dlatego długoletni motocykliści mają mało potomków, a jeśli mają to zdziczałych....
Radzę, jeździć w kominiarce podszytej od spodu futerkiem lemura, a w miesiącach chłodnych nawet podwójnej!!!
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
koziarz
|
Tytuł: Re: jazda motocyklem a łysienie... Post: piątek, 30 kwietnia 2010, 19:41 |
|
|
tkar pisze: Witam,
Moja dziewczyna zauważyła, że zaczynam łysieć. Twierdzi, że to przez jazdę motocyklem. Podobno kask wyciera włosy. Martwi mnie, że ona może mieć rację. Sugeruje sprzedaż motocykla...
Co Wy na to? Czy motocykl rzeczywiście szkodzi??????
Pozdrawiam i życzę udanego długiego weekendu. Zawsze możesz powiedziec dziewczynie, że przy mine.. wyceirają się włosy z przodu i mężczyźni mają z tego powodu zakola czy to jest powod żeby nie dawać kobiecie przyjemości ? :mrgreen: 8) :D
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
johnmichael
|
Tytuł: Re: jazda motocyklem a łysienie... Post: piątek, 30 kwietnia 2010, 19:50 |
|
|
|
No a jak masz częste wieczorne 'rodeo' (kobieta dominuje) to musisz odsunąć się w dół bo wycierasz włosy o zagłówek.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
rumpel
|
Tytuł: Re: jazda motocyklem a łysienie... Post: piątek, 30 kwietnia 2010, 21:54 |
|
|
|
za dużo czochrasz swój fryz ot co. :mrgreen:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Sikorp
|
Tytuł: Re: jazda motocyklem a łysienie... Post: sobota, 1 maja 2010, 11:27 |
|
|
|
A ja na głowie łysieje teraz mniej - więcej fanu mniej stresu :mrgreen: Za to na jajkach odwrotnie - wycierają się od siodła :lol: Jakbym przestał jeździć osiwiałbym ze zgryzoty :twisted:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
krzysiek
|
Tytuł: Re: jazda motocyklem a łysienie... Post: niedziela, 2 maja 2010, 22:12 |
|
|
Sikorp pisze: Za to na jajkach odwrotnie - wycierają się od siodła :lol: jajka trzeba golić, i problem sam zniknie :lol: :lol: :lol:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
danielindner
|
Tytuł: Re: jazda motocyklem a łysienie... Post: poniedziałek, 3 maja 2010, 14:52 |
|
Strona WWW: http://www.sailind.pl
|
|
A ja Wam załaduję starą góralską prawdę:
"Porządnym ludziom włosy wypadają same - a świnie trzeba parzyć" :lol:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Sikorp
|
Tytuł: Re: jazda motocyklem a łysienie... Post: poniedziałek, 3 maja 2010, 21:18 |
|
|
krzysiek pisze: Sikorp pisze: Za to na jajkach odwrotnie - wycierają się od siodła :lol: jajka trzeba golić, i problem sam zniknie :lol: :lol: :lol: No właśnie, już nie muszę :mrgreen:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
darius
|
Tytuł: Re: jazda motocyklem a łysienie... Post: poniedziałek, 3 maja 2010, 22:32 |
|
|
|
"Mądrej głowy włos się nie trzyma."
:-)
Pozdrowienia, D
|
|
| Na górę |
Offline |
 |