| Autor |
Wiadomość |
|
Olgierd
|
Tytuł: Sprzedami mnóstwo szpeju turystycznego do KTM 625 SXC Post: środa, 1 września 2010, 12:42 |
|
|
Witam! Do sprzedania KTM 625 SXC z 2005 roku oraz: - kufry aluminiowe Turatech/Zega + stelaże na 625 SXC - GPS ZUMO 400 + uchwyt motocyklowy - Akcesoryjny zbiornik paliwa 18l Acerbis + kanapa do 625 SXC - Kompletny układ wydechowy Akrapovic do 625 SXC - Moduł zapłonowy - Przyczepa do przewozu motocykla Szczegóły na moich aukcjach. Dla kolegów z forum na hasło ADV 10% zniżki od podanych cen. allegro
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Olgierd
|
Tytuł: Re: Sprzedami mnóstwo szpeju turystycznego do KTM 625 SXC Post: poniedziałek, 6 września 2010, 10:47 |
|
|
|
Zbiornik 18l i kanapa - sprzedane
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Olgierd
|
Tytuł: Re: Sprzedami mnóstwo szpeju turystycznego do KTM 625 SXC Post: środa, 6 października 2010, 10:43 |
|
|
Dnia 05.10.2010 o godzinie 1:32 skradziono z garażu przy ulicy brackiej motocykl: KTM 625 LC4 numer rej. SK7134 numer vin VBKDUL405VM718630. Motocykl posiada następujące modyfikacje i dodatki: - kompletny układ wydechowy Akrapovic - stelaże pod kufry aluminiowe - uchwyt pod gps ZUMO - lampa przednia Trail Tech Dualsport Halogen 70W DOKŁADNY OPIS I ZDJĘCIA607 777 543
Ostatnio zmieniony czwartek, 7 października 2010, 21:51 przez Olgierd, łącznie zmieniany 1 raz.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
irving
|
Tytuł: Re: Sprzedami mnóstwo szpeju turystycznego do KTM 625 SXC Post: środa, 6 października 2010, 11:16 |
|
|
|
przykro to słyszeć kolego :( :(
powiedz czy byli jacyś nieznajomi oglądający Twój motocykl, którzy wiedzieli gdzie go parkujesz? - bo wydaje się dziwnym taki zbieg okoliczności, że akurat kiedy próbujesz sprzedać sprzęta ktoś Ci go juma.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Olgierd
|
Tytuł: Re: Sprzedami mnóstwo szpeju turystycznego do KTM 625 SXC Post: czwartek, 7 października 2010, 21:58 |
|
|
|
Od maja miałem 3 włamania do garażu. Po pierwszym włamaniu zainstalowałem alarm z powiadomieniem GSM. Okradli mnie wtedy ze sprzętu. Za drugim razem jak przyszli nie spodziewali się alarmu. Wyłamali kłódki, otworzyli zamki i uciekli. Za trzecim razem przyjechali busem. Wiedzieli że jest alarm. 3 kłódki zniknęły, wyłamali drzwi (sztaby, zamki i inne zabezpieczenia), rozjebali syrenę alarmową. Motocykl miał blokadę na przedniej tarczy i drugą na tylnej zębatce. Dodatkowo był przykuty 2 łańcuchami (9,5 x 9,5 mm) do kotwy w betonie. Obcięli łańcuchy i z blokadami wrzucili na busa. Alarm daje znać na tel po 11 sec. od otwarcia drzwi. Jak dojechałem po jakiś 5-8 minutach (nie mam aż tak blisko) to czekały już na mnie 3 radiowozy i 2 nieoznakowane z operacyjnymi. Nie zdążyliśmy... niestety.
Nigdy sprzedającym nie pokazuję gdzie trzymam motocykl. Zawsze umawiam się na neutralnym gruncie. Ot pech...
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
dopra
|
Tytuł: Re: Sprzedami mnóstwo szpeju turystycznego do KTM 625 SXC Post: czwartek, 7 października 2010, 22:29 |
|
|
|
przykro coś takiego czytać. Nie zazdroszczę.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
rumpel
|
Tytuł: Re: Sprzedami mnóstwo szpeju turystycznego do KTM 625 SXC Post: piątek, 8 października 2010, 07:53 |
|
|
|
o ja pierdziele, masakra. Jeśli mozna wiedziec w jakiej dzielnicy Kat to miało miejsce?
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
endum
|
Tytuł: Re: Sprzedami mnóstwo szpeju turystycznego do KTM 625 SXC Post: piątek, 8 października 2010, 08:50 |
|
|
|
Wychodzi na to, że od początku to byli ci sami włamywacze. Dobrze wiedzieli co tam masz i ile to jest warte dięgów...
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Olgierd
|
Tytuł: Re: Sprzedami mnóstwo szpeju turystycznego do KTM 625 SXC Post: piątek, 8 października 2010, 08:55 |
|
|
No. Trochę to głupie, bo pod biurem parkowałem motocykl zakładając mu tylko blokady na koła. Wystarczyło wrzucić na pakę... A tu taka akcja. Forsowanie zamku. No cóż. Może się kiedyś znajdzie mój KTM, Może ich wreszcie zamkną. Teraz czas na czujkę PIR z powiadomieniem GSM, robieniem filmików, podsłuchem i zdjęć MMS. Może wtedy jak będę miał ich gęby na fotce to ich wreszcie dorwią. Dzielnica? Centrum tylko rejon garażowy, takie odludzie. Podobno ta szajka jest z Witosa. Ale to tylko domysły policji. Jeśli możecie miejcie oczy i uszy otwarte. Czasem coś po ulicy śmignie. DOKŁADNY OPIS I ZDJĘCIA
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
rumpel
|
Tytuł: Re: Sprzedami mnóstwo szpeju turystycznego do KTM 625 SXC Post: piątek, 8 października 2010, 12:53 |
|
|
|
ja kiedys trzymalem moto przy punkcie 44 ale byla proba wlamu i moto przenioslem w inne miejsce
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Jaqb z Kaszub
|
Tytuł: Re: Sprzedami mnóstwo szpeju turystycznego do KTM 625 SXC Post: piątek, 8 października 2010, 17:08 |
|
|
|
Żeby ci szmaciarzu twój mały rozum zżarły dzikuny, żeby ci nigdy więcej nie stanął a podczas zwykłego sikania niech ci kamienie wielkości piłek golfowych przez cewkę się przeciskają i żeby podagra nie opuszczała twoich stawów po kres dni twoich ZŁODZIEJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
AdvHP2rider
|
Tytuł: Re: Sprzedami mnóstwo szpeju turystycznego do KTM 625 SXC Post: sobota, 9 października 2010, 20:39 |
|
Strona WWW: http://www.holan.pl
|
|
podpisuje sie pod zyczeniami Jaqba razem z moim motocyklem, tak nas to nieszczescie w...ło
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
danek-dr
|
Tytuł: Re: Sprzedami mnóstwo szpeju turystycznego do KTM 625 SXC Post: sobota, 9 października 2010, 22:43 |
|
|
|
Bardziej wkur...jące jest to ze nasza policja nie może rozbić szajki zwykłych złodziei, która jak kolega pisze działa na rewirze od jakiegoś czasu już. Z doświadczenia znam teksty na komendzie: "panie, zapomnij..." Ale mandaty to uczciwym obywatelom rozdają, a jak.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Arek
|
Tytuł: Re: Sprzedami mnóstwo szpeju turystycznego do KTM 625 SXC Post: niedziela, 10 października 2010, 20:56 |
|
Rejestracja: poniedziałek, 20 października 2008, 19:38 Posty: 418
|
|
tak łatwiej kasa jest komenda lepiej wypada :) a ze złodziejem to potem mogą być problemy jak mściwy
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Olgierd
|
Tytuł: Re: Sprzedami mnóstwo szpeju turystycznego do KTM 625 SXC Post: poniedziałek, 11 października 2010, 09:31 |
|
|
|
Problem trochę w ustawodawstwie. Pytam policjantów czy zrobią rewizję u podejrzanych po moim włamaniu. Chcieliby ale nie mogą, brak dowodów... Chłopaki naprawdę się starają. Przyjechali szybciej ode mnie, 2 cywilne, 3 oznakowane. Obstawili różne drogi ucieczki... A co do efektów, to jak nie wpadną przy sprzedaży albo na gorącym (przy innym włamie) to szanse na odnalezienie są znikome. Tym razem zgubili łom, więc policja mówiła, że z łomu ściągają nawet DNA. Zobaczymy. Prędzej czy później wpadną. Oby prędzej i oby do tego czasu nie opchnęli mojej maszyny...
|
|
| Na górę |
Offline |
 |