| Autor |
Wiadomość |
|
mkor
|
Tytuł: Co sądzicie o tym moto - aukcja... Post: poniedziałek, 4 października 2010, 17:58 |
|
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
akcent
|
Tytuł: Re: Co sądzicie o tym moto - aukcja... Post: poniedziałek, 4 października 2010, 18:28 |
|
Strona WWW: http://www.akcent.pl
|
mkor pisze: Co o tym moto sądzicie? KTM-a chcesz oceniać po zdjęciach?. Zresztą czegoś nie rozumiem- wg. aukcji sprzedawca z Wrocławia, ty masz wpisaną lokalizację Wrocław ??????. Może spróbuj inaczej zapytać
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Arek
|
Tytuł: Re: Co sądzicie o tym moto - aukcja... Post: poniedziałek, 4 października 2010, 19:00 |
|
Rejestracja: poniedziałek, 20 października 2008, 19:38 Posty: 418
|
o tym nie wiem co sądzić ale tego oglądałem bo się zastanawiałem nad zmianą z 640 enduro na adv http://moto.allegro.pl/ktm-lc4-640-adve ... 74041.htmlkolega z forum go sprzedaje moto trochę plastiki ma do kosmetyki ale to norma jest w tych katach ogólnie wygląda bardzo ok i bardzo ładnie chodzi jak na kata ma sporo dodatków cena i przebieg też dobra nie jest to żadna reklama oglądałem go i takie jest moje zdanie
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
mkor
|
Tytuł: Re: Co sądzicie o tym moto - aukcja... Post: poniedziałek, 4 października 2010, 19:59 |
|
|
akcent pisze: mkor pisze: Co o tym moto sądzicie? KTM-a chcesz oceniać po zdjęciach?. Zresztą czegoś nie rozumiem- wg. aukcji sprzedawca z Wrocławia, ty masz wpisaną lokalizację Wrocław ??????. Może spróbuj inaczej zapytać Jak łatwo zauważyć, nie mam KTM i nigdy nie miałem - pytam się tych co nimi jeżdżą - czy np: ma wszystkie plastiki, czy coś mu brakuje, czy ze zdjęć coś złego widać, czy ktoś zna sprzedającego... itp... To, że z Wrocławia zauważyłem i dlatego mój post. Ale i tak dziękuję ci za pomoc....
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
mkor
|
Tytuł: Re: Co sądzicie o tym moto - aukcja... Post: poniedziałek, 4 października 2010, 20:00 |
|
|
mkor pisze: akcent pisze: mkor pisze: Co o tym moto sądzicie? KTM-a chcesz oceniać po zdjęciach?. Zresztą czegoś nie rozumiem- wg. aukcji sprzedawca z Wrocławia, ty masz wpisaną lokalizację Wrocław ??????. Może spróbuj inaczej zapytać Jak łatwo zauważyć, nie mam KTM i nigdy nie miałem - pytam się tych co nimi jeżdżą - czy np: ma wszystkie plastiki, czy coś mu brakuje, czy ze zdjęć coś złego widać, czy ktoś zna sprzedającego... itp... To, że z Wrocławia zauważyłem i dlatego mój post. Ale i tak dziękuję Ci za pomoc....
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Misza
|
Tytuł: Re: Co sądzicie o tym moto - aukcja... Post: poniedziałek, 4 października 2010, 20:02 |
|
|
|
Ten KTM z wrocka to sprzedaje powiedzmy, że znajomek. Kitu by nie wciskał... no bo znajomek chociażby dlatego. Motoru tegoż nie widziałem jeszcze, zamierzam widzieć w najbliższej przyszłości :) joł
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
rumpel
|
Tytuł: Re: Co sądzicie o tym moto - aukcja... Post: poniedziałek, 4 października 2010, 22:04 |
|
|
|
Zastanow sie na tym od ROBa, jest doinwestowany, ma sporo dodatkow no i kasa dobra.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |