| Autor |
Wiadomość |
|
enduromax
|
Tytuł: Witam z Lubelskiego Post: niedziela, 24 października 2010, 12:27 |
|
|
|
Powitac serdecznie wszystkich moto-maniakow. Okolice Lublina sie klaniaja. Moja przygoda z moto zaczela sie ok 9lat temu i trwa nie przerwanie do dzis... Jakies poczatki (ktorych nie licze) byly jeszcze za malolata gdzie ogarkiem, a pozniej wsk-a tluklem sie i poznawalem najblizsze okolice. Po drodze krotka przygoda z mz i juz na powaznie (legalnie) DR600, ktora przelatalem 5 ladnych sezonow. Musze powiedziec, ze dostarczala mi kupe frajdy i byla bezawaryjna lecz w podrozy postoj co jakies 100km byl nieodzownie wymuszany z powodu bolow tylniej czesci ciala :) . Pozniej Bandit ktorym mialem przyjemnosc zwiedzac anglie, a potem polska zaczela ujawniac swoje oblicza. Obecnie od 3sezonow dosiadam KTM exc, czyli dla wyjdaczy tematu hard-endurowe wypady, co prawda nie dalekie, ale zawsze. Mam nadzieje, ze przyszlosc przyniesie zmiany i bedzie jakis duzy ciezki endurak do turystyki dlugo dystansowej. Do zoba moze gdzies na szutrach... Pozdrowki
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
oscarFire
|
Tytuł: Re: Witam z Lubelskiego Post: niedziela, 24 października 2010, 16:34 |
|
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Jastki
|
Tytuł: Re: Witam z Lubelskiego Post: wtorek, 9 listopada 2010, 19:45 |
|
|
|
Witaj, skąd dokładnie jesteś ? Pozdrowienia z Lublina.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
GrzesiekS
|
Tytuł: Re: Witam z Lubelskiego Post: środa, 10 listopada 2010, 21:35 |
|
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
rrolek
|
Tytuł: Re: Witam z Lubelskiego Post: środa, 10 listopada 2010, 21:40 |
|
|
Witam enduromax pisze: ........... przyszlosc przyniesie zmiany i bedzie jakis duzy ciezki endurak do turystyki dlugo dystansowej....... Nosz kur.wa pierwszy (no dobra drugi nie licząc naszego stada) endurowiec na forum z okolicy i już, już kupuje feerlandera. A jedź że w piz.du :wink: Pozdr rr
|
|
| Na górę |
Offline |
 |