| Autor |
Wiadomość |
|
borch
|
Tytuł: Czas powoli kończyć z puszką Post: czwartek, 18 listopada 2010, 22:45 |
|
|
|
Czas powoli kończyć z puszkarstwem. W związku z tym po wakacjach przesiadłem się na Moto Guzzi Stelvio i poruszam się nim nisko i powoli nabierając wprawy i ogłady. Pozdrawiam wszystkich normalnych inaczej i cieszę, że w końcu dołączyłem do Waszego grona.
Sławek
Ostatnio zmieniony piątek, 19 listopada 2010, 10:22 przez borch, łącznie zmieniany 1 raz.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
SoD
|
Tytuł: Re: Czas powoli kończyć z puszką Post: czwartek, 18 listopada 2010, 22:58 |
|
|
|
Hej ;) Fajny sprzęt, zawsze mi się podobał... :roll:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Kinioo
|
Tytuł: Re: Czas powoli kończyć z puszką Post: czwartek, 18 listopada 2010, 23:38 |
|
|
|
...wymarzone czy nie, to tylko kwestia czasu jak Cie zwerbuja do pomaranczowych lub GSowcow.
Ale witamy cieplo
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
borch
|
Tytuł: Re: Czas powoli kończyć z puszką Post: piątek, 19 listopada 2010, 08:17 |
|
|
Zakładam, że nie dyskutuje się tu o wyższości Świąt Bożego Narodzenia nad Świętami Wielkanocnymi, czyli GS kontra reszta świata? Tak na poważnie to chyba mój ostatni. Nie wiem czy żona się zgodzi na dalsze kombinacje, już ten był wystarczającym powodem do wyciągnięcia pozwu rozwodowego z szuflady. http://picasaweb.google.com/lh/photo/Km ... directlink
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Wilk stepowy
|
Tytuł: Re: Czas powoli kończyć z puszką Post: piątek, 19 listopada 2010, 09:00 |
|
|
|
Super. Bardzo mi się ten sprzęt podoba. Wreszcie ktoś go kupił!!! Jest bardzo mało informacji o nim w sieci, będzie miło jakbyś skrobnął coś o nim, szczególnie jeśli mógłbyś go porównać do czegoś innego w tej klasie. (Choć pewnie to klasa sama dla siebie:) )
Pozdrawiam i do zobaczenie w trasie :D
Włoskie sprzęty rosną w siłę :lol:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
marcinjunak
|
Tytuł: Re: Czas powoli kończyć z puszką Post: piątek, 19 listopada 2010, 09:14 |
|
|
siema Cytuj: Nie wiem czy żona się zgodzi na dalsze kombinacje, już ten był wystarczającym powodem do wyciągnięcia pozwu rozwodowego z szuflady. to zmienisz z motorem i żonę i po sprawie :)
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
borch
|
Tytuł: Re: Czas powoli kończyć z puszką Post: piątek, 19 listopada 2010, 10:10 |
|
|
|
Jak nabędę więcej doświadczeń to napiszę. Na razie jest super choć wysoki środek ciężkości przy jego masie wymaga przyzwyczajenia. Prowadzenie wyśmienite. Dziury w mocy między 4-5 tys. obr., o której wszyscy piszą, nie stwierdziłem (przy moich mizernych umiejętnościach i potrzebach). Jakość wykonania, wygoda - marzenie. Na razie tyle.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Wilk stepowy
|
Tytuł: Re: Czas powoli kończyć z puszką Post: piątek, 19 listopada 2010, 10:15 |
|
|
|
Załamanie krzywej podobno był w pierwszych dwóch latach produkcji, potem charakterystyka została poprawiona i dziury nie ma.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
borch
|
Tytuł: Re: Czas powoli kończyć z puszką Post: piątek, 19 listopada 2010, 10:21 |
|
|
Moje jest 2008 choć był nowy ze sklepu. Nikt go nie chciał, więc przygarnąłem. Taniej nawet było. Generalnie marketing Guzzi jest słaby. Z resztą mało kto się interesuje gutkami bazując na reklamie. Jeśli masz IPLA to Monoślad nr 19. Uczciwe do bólu http://guzzista.wetpaint.com/page/Moto+ ... 8v+Stelvio. Do śmigania po drogach unijnych i nie – OK.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
darius
|
Tytuł: Re: Czas powoli kończyć z puszką Post: piątek, 19 listopada 2010, 19:10 |
|
|
Musisz zdac szczegolowa relacje jak sie sprawdza Stelvio bo moto niedostc ze oryginalne to jeszcze bardzo ciekawe! :-) Pozdrowienia, D
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Wilk stepowy
|
Tytuł: Re: Czas powoli kończyć z puszką Post: piątek, 19 listopada 2010, 19:22 |
|
|
darius pisze: Musisz zdac szczegolowa relacje jak sie sprawdza Stelvio bo moto niedostc ze oryginalne to jeszcze bardzo ciekawe! :-)
D I do tego pięknie mruczy.. Ma w sobie coś :P
|
|
| Na górę |
Offline |
 |