| Autor |
Wiadomość |
|
beemer
|
Tytuł: Top 10 Crazy Hockey Moments Post: czwartek, 18 listopada 2010, 04:03 |
|
Strona WWW: http://www.pixellman.smugmug.com/Motorcycles
|
Wiem ze jest tutaju kilku milosnikow hokeja i NHL
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
FELIX
|
Tytuł: Re: Top 10 Crazy Hockey Moments Post: czwartek, 18 listopada 2010, 12:13 |
|
|
|
NBA jest lepsza......... :mrgreen:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
PETRONAS
|
Tytuł: Re: Top 10 Crazy Hockey Moments Post: czwartek, 18 listopada 2010, 12:39 |
|
|
|
Gra dla prawdziwych mężczyzn, piłka nożna jest spoko lecz jest w niej za dużo fauli i ściemniania, chciałbym kiedyś obejrzeć na żywo mecza (zadymę) NHL :D
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
mario33
|
Tytuł: Re: Top 10 Crazy Hockey Moments Post: czwartek, 18 listopada 2010, 12:59 |
|
|
Hokej rules ! NBA jest też OK, ale ja osobiście wolę NHL - nie docierają do mnie niejasne zasady np faulowania (koszykówka z założenia to gra bezkontaktowa, ale tak de facto nie jest). Cytując klasyka - 'hokej to nie gra dla chłoppców odciągniętych od fortepianu'. Żadnych udziwnień - jasne zasady, szybkość, gibkośc, emocje na dłoni, 'pure sports' :) PETRONAS pisze: chciałbym kiedyś obejrzeć na żywo mecza (zadymę) NHL :D Tu muszę zaprotestować... Element 'show' zaszyty w meczach NHL jest dla TV i widzów (np. zawodnicy wyspecjalizowani w walkach 'bokserskich'), ale ogólne zasady są bardzo jasne, proste i bardzo sportowe....
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
danielindner
|
Tytuł: Re: Top 10 Crazy Hockey Moments Post: czwartek, 18 listopada 2010, 19:53 |
|
Strona WWW: http://www.sailind.pl
|
mario33 pisze: Żadnych udziwnień - jasne zasady, szybkość, gibkośc, emocje na dłoni, 'pure sports' :) Dlatego I love this game :lol: Gra wzbudzająca ogromne emocje u zawodników i kibiców, nie pozbawiona nieczystych zagrań - co najważniejsze sędziowanie odbywa się ze snajperską dokładnością ( jeśli trzeba sędzia video na spokojnie podejmuje decyzje ) - to zawsze robiło na mnie największe wrażenie poza samą grą - nie ma nierozstrzygniętych sporów, niejasnych sytuacji wpływających niesprawiedliwie na przebieg i wynik gry ( jak to ma miejsce choćby w piłce nożnej ). Ubolewam nad brakiem drużyny hokeja w moim mieście - pozostaje kibicem Naprzodu Janów - dawno, dawno temu :lol: jako dzieciak ( dzięki ojcu ) byłem na każdym meczu i poznałem kilku ( emerytowanych już ) kiwaków :lol: ps. i tu Beemer masz przewagę ( jeśli mowa o miejscu zamieszkania ) :wink:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
beemer
|
Tytuł: Re: Top 10 Crazy Hockey Moments Post: czwartek, 18 listopada 2010, 22:06 |
|
Strona WWW: http://www.pixellman.smugmug.com/Motorcycles
|
danielindner pisze: ps. i tu Beemer masz przewagę ( jeśli mowa o miejscu zamieszkania ) :wink:
No Danielu Gdy mieszkalem w NYC chodzilem na NY Rangers.. Teraz chodze od czasu do czasu (cholernie ciezko dostac bilety) na Toronto Maple Leafs .. Panowie to jest naprawde sport w WIELKIM wydaniu ... Puchar Stanleya jest najtrudniejszym pucharem do zdobycia na Swiecie .. A tak na marginesie Widzieliscie jak Steve Sullivan dostal krazkiem i zaczela mu sie lac krwe..Jeden z "kibicow" zaczol sie z niego nabijac.. W tym samym meczu krazek wypadl za bande i w "leb" dostal wlasnie ten kibic ktory nabijal sie z Sullivana.. :lol: :lol: :lol: :lol:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Przemek_XL
|
Tytuł: Re: Top 10 Crazy Hockey Moments Post: czwartek, 18 listopada 2010, 23:48 |
|
|
|
mi z tym sportem najbardziej kojarzy się tróka niezapomnianych czeskich hokeistów czyli Popil, Poruhal a Smutny :lol: czasami zdarzało mi się bywać na meczach Stoczniowca na żywca ten sport jest fajny ale w TV porażka
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
danielindner
|
Tytuł: Re: Top 10 Crazy Hockey Moments Post: czwartek, 18 listopada 2010, 23:55 |
|
Strona WWW: http://www.sailind.pl
|
beemer pisze: No Danielu Gdy mieszkalem w NYC chodzilem na NY Rangers.. Teraz chodze od czasu do czasu (cholernie ciezko dostac bilety) na Toronto Maple Leafs .. Zobaczyć TML na własne oczy - to naprawdę coś ps. całe szczęście, że kibicowałeś NYR, to jakoś przeżyję - gorzej byłoby ( ze mną ) gdybyś relacjonował mecze NJ :twisted: - kiedyś tam dotrę :lol:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |