|
| Autor |
Wiadomość |
|
robii23
|
Tytuł: Robert z Dąbrowa Górnicza Post: wtorek, 23 listopada 2010, 10:36 |
|
|
|
Witam wszystkich forumowiczów
Przygodę z jednośladami zaczynam właśnie Teraz. Choć marzenie to kiełkowało już dobrych 18 lat. Nigdy nie jeździłem na jednośladach, więc moje doświadczenie w tej materii jest bliskie 0. Ale co tam, zakupiłem Transalpa 600 '92. Obkułem się z teorii, i mamy pierwsze 100km ze sobą, za sobą :D. Żonka mówi że mnie jeszcze takiego szczęśliwego nigdy nie widziała przez te 10lat. Lubię mechanikę i mam zamiar sporo umieć zrobić przy moim Trampku. Na razie przygotuję go na następny sezon i doposażę w niezbędny sprzęcik (gmole, stopka centralna itp.) Pozdrawiam i szerokości życzę
Robert
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
ArturS
|
Tytuł: Re: Robert z Dąbrowa Górnicza Post: wtorek, 23 listopada 2010, 18:01 |
|
|
|
A witam witam :D Będziesz jeszcze coś jeździł w tym sezonie? Może polatamy gdzieś w łatwiejszym offie? Jakie masz laćki założone? Ja na razie bez kostek, wiec co najwyżej szutry wchodzą w grę, bo w piachu to co chwilę zaliczam glebę :lol: W czwartek ma być nie najgorsza pogoda, może podjechałbyś do Chudowa na kawę? :)
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
robii23
|
Tytuł: Re: Robert z Dąbrowa Górnicza Post: środa, 24 listopada 2010, 18:31 |
|
|
|
Chętnie, chętnie :) ale w następnym sezonie niestety.
Mam teraz trochę badań lekarskich do zrobienia, dzisiaj byłem w gliwicach i knurowie (ale puszką) moto bez rejestracji (jutro mam odebrać czasowy dowód), no i opona tylna do wymiany, chociaż od biedy podobno starczy (dopiero będę się zastawiał co wybrać)
ale polecam się w następnym sezonie, no i amatorem kawki też jestem
Powodzenia jutro
|
|
| Na górę |
Offline |
 |