| Autor |
Wiadomość |
|
krzysiek
|
Tytuł: gigantyczny Jezus na polu kapusty cd Post: piątek, 3 grudnia 2010, 18:51 |
|
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
GrzegorzR45
|
Tytuł: Re: gigantyczny Jezus na polu kapusty cd Post: piątek, 3 grudnia 2010, 19:27 |
|
|
cała prawda Cytuj: *Idiotów na świecie jest niewielu. Ale są tak sprytnie rozstawieni, że spotyka się ich na każdym kroku
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
krzysiek
|
Tytuł: Re: gigantyczny Jezus na polu kapusty cd Post: piątek, 3 grudnia 2010, 19:35 |
|
|
GrzegorzR45 pisze: cała prawda Cytuj: *Idiotów na świecie jest niewielu. Ale są tak sprytnie rozstawieni, że spotyka się ich na każdym kroku zamień idiotów na ortodoksów, to będzie też, co do niektórych pasowało
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
graphia
|
Tytuł: Re: gigantyczny Jezus na polu kapusty cd Post: piątek, 3 grudnia 2010, 19:43 |
|
Strona WWW: http://www.graphia.pl
|
|
zaczyna się :( widzę, że lepiej nie robić zlotu ADV bo byście się pozabijali na nim ;)
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
GrzegorzR45
|
Tytuł: Re: gigantyczny Jezus na polu kapusty cd Post: piątek, 3 grudnia 2010, 19:56 |
|
|
|
Też tak myślę widać są tacy, którym podgrzewanie atmosfery poprawia humor. Ja zaczynam się coraz bardziej zastanawiać nad uczestnictwem na forum. Do tej pory myślałem, że motocykl może łączyć ponad podziałami z uszanowaniem wszystkich poglądów, widać grubo się myliłem. Dla mojej osoby moja wiara jest ponad hobby i towarzystwo tak mię wychowali i nie mam zamiaru tego zmieniać. Ja nie obrażam cudzych przekonań. To kwestia wrażliwości jak plują mi w twarz to nie powiem, że deszcz pada, pluć w drugą stronę nie będę to nie to wychowanie. A na marginesie czy naprawdę wszystko wolno , jak tak to do czego to poprowadzi rozmiękczanie zasad potem co?
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
SituGS
|
Tytuł: Re: gigantyczny Jezus na polu kapusty cd Post: piątek, 3 grudnia 2010, 20:27 |
|
Strona WWW: http://www.jean.paul.pl
|
Ej no, dobra.... bedzie tego..... wystrzelili figurkę w kosmos, temat mozna uznać za zamknięty :!: Weźta sie za remont motórków i planowanie tras na przyszły sezon :!: Pogadajmy dokąd chcemy jechać... Ja chce na Kaukaz, a potem rowerkiem w Pamir - skromnie, ale tylko takie są mozliwosci motocyklisty internetowego jak trafnie mnie ocenił nasz dzielny GrzegorzR45: >>To tak zwani : motocykliści ,nurkowie ,żeglaże itd. INTERNETOWI .<< Na koniec: Popatrzcie jak pięknie zrobił hopsasa do Allacha! "Allachu Abkar" - "Allachu Abkar" - jeb :!: W tym radosnym nastroju spowodowanym pójściem człowieka do raju ide do mojego GSa :lol:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
jankes
|
Tytuł: Re: gigantyczny Jezus na polu kapusty cd Post: piątek, 3 grudnia 2010, 21:01 |
|
|
|
nie jestem po niczyjej stronie...ale Grzesiek..musisz wchodzić w temat, który już po samym tytule wskazuje, że podniesie Tobie ciśnienie?????
weź przykład z Hołowni...każdy atak na Niego czy jego Wiarę potrafi przekręcić w żart....
kończąc szklaneczkę Jacka od Danielsa życzę wszystkim : Peace....
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
krzysiek
|
Tytuł: Re: gigantyczny Jezus na polu kapusty cd Post: piątek, 13 maja 2011, 20:22 |
|
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
johnmichael
|
Tytuł: Re: gigantyczny Jezus na polu kapusty cd Post: piątek, 13 maja 2011, 20:36 |
|
|
|
Przecież widać od razu, że Krzyś chce trochę podgrzać atmosferę. Może lubuje się w uprzykszaniu życia niektórym forumowiczom. Grzegorz jesteś mało słowny, jak na to co pisałeś już kiedyś. A zadajesz pytanie o rozmiękcznie zasad.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
krzysiek
|
Tytuł: Re: gigantyczny Jezus na polu kapusty cd Post: piątek, 13 maja 2011, 20:38 |
|
|
johnmichael pisze: Przecież widać od razu, że Krzyś chce trochę podgrzać atmosferę. Może lubuje się w uprzykszaniu życia niektórym forumowiczom. Grzegorz jesteś mało słowny, jak na to co pisałeś już kiedyś. A zadajesz pytanie o rozmiękcznie zasad. aj tam, aj tam :mrgreen:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |