| Autor |
Wiadomość |
|
ex1
|
Tytuł: SPRZEDAM - Profesjonalny plecak FOTO. "BILORA" - wyprzedaż Post: wtorek, 7 grudnia 2010, 13:51 |
|
|
Mam do zaoferowania profesjonalny plecak FOTO. Marki BILORA - Model eurostar http://www.fotomarket.com.pl/index.php/ ... -roma.htmlplecak, jest praktycznie nowy, 2 razy towarzyszył mi przy okazji jakiś wyjazdów, nie mam lustra, nie mam obiektywów, Wydaje się zatem bezużyteczny. Plecak nosi minimalne ślady zużycia. cena jaka mnie interesuje to 50% ceny sklepowej czyli 120 zł :) [ img ][ img ]
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
WIBCIU
|
Tytuł: Re: SPRZEDAM - Profesjonalny plecak FOTO. "BILORA" - wyprzedaż Post: piątek, 10 grudnia 2010, 20:17 |
|
|
|
Ex-iu a co to taka wyprzedaż u Ciebie? Swojego SE też masz zamiar wystawić :mrgreen:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Tarna
|
Tytuł: Re: SPRZEDAM - Profesjonalny plecak FOTO. "BILORA" - wyprzedaż Post: piątek, 10 grudnia 2010, 20:40 |
|
Strona WWW: http://www.tarna.pl
|
|
z SE nie chce się pewnie rozstać ale cnotę swoją, którą bardzo ceni, odda za bańkę zielonych :mrgreen: ja na samą myśl się wzdrygam ale Tobie Wibciu to chyba bez różnicy a i rabacik za grę wstępną wynegocjujesz - w końcu zawodowiec jesteś :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
WIBCIU
|
Tytuł: Re: SPRZEDAM - Profesjonalny plecak FOTO. "BILORA" - wyprzedaż Post: piątek, 10 grudnia 2010, 20:59 |
|
|
|
Proszę Cię z tym GRUBASEM buuuuuhahahahahahahahaha, wiesz że w tych sprawach jesteś na mojej liście numerem 1 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tyyyy..Tyyyy.... tylko Ty..... :lol: :lol: :lol:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Tarna
|
Tytuł: Re: SPRZEDAM - Profesjonalny plecak FOTO. "BILORA" - wyprzedaż Post: piątek, 10 grudnia 2010, 21:39 |
|
|
|
ja to wiem i dlatego z Tobą nieustająco flirtuję, ale że czasami lubisz wjechać w dupę to pomyślałem że sobie ulżysz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: bo okazja jest :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
johnmichael
|
Tytuł: Re: SPRZEDAM - Profesjonalny plecak FOTO. "BILORA" - wyprzedaż Post: piątek, 10 grudnia 2010, 21:42 |
|
|
|
Tarna ty brutalu...świństewka takie opowiadasz
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
WIBCIU
|
Tytuł: Re: SPRZEDAM - Profesjonalny plecak FOTO. "BILORA" - wyprzedaż Post: piątek, 10 grudnia 2010, 21:50 |
|
|
Tarna pisze: ja to wiem i dlatego z Tobą nieustająco flirtuję, ale że czasami lubisz wjechać w dupę to pomyślałem że sobie ulżysz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: bo okazja jest :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Uuuuuu...grubo teraz było....
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
ex1
|
Tytuł: Re: SPRZEDAM - Profesjonalny plecak FOTO. "BILORA" - wyprzedaż Post: piątek, 10 grudnia 2010, 21:54 |
|
|
WIBCIU pisze: Proszę Cię z tym GRUBASEM buuuuuhahahahahahahahaha, wiesz że w tych sprawach jesteś na mojej liście numerem 1 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tyyyy..Tyyyy.... tylko Ty..... :lol: :lol: :lol: zobaczysz ja schudnę kiedyś.... :) i wtedy zatęsknisz. jeszcze .......buraku... :D
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Tarna
|
Tytuł: Re: SPRZEDAM - Profesjonalny plecak FOTO. "BILORA" - wyprzedaż Post: piątek, 10 grudnia 2010, 21:55 |
|
|
|
a jakoś tak nudno na forum to pomyślałem że przynajmniej poświntuszę troszeczkę i ponabijam się z kumpli :-) Dopra był szczęśliwy jak Wibciu na niego natarł od tyłu :-) więc tak jakoś ... :mrgreen: a Ty johnmichael widzę że też lubisz z pedałami i grubasami się zadawać będziesz musiał się mocno pilnować jak skoczysz pod prysznic na jakimś zlociku :-) już widzę Exa pilnującego drzwi i Wibcia podającego Ci mydło :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ostatnio zmieniony piątek, 10 grudnia 2010, 22:00 przez Tarna, łącznie zmieniany 3 razy.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
WIBCIU
|
Tytuł: Re: SPRZEDAM - Profesjonalny plecak FOTO. "BILORA" - wyprzedaż Post: piątek, 10 grudnia 2010, 21:57 |
|
|
ex1 pisze: jeszcze .......buraku... :D No to teraz mi doj.....ałeś aż mi głupio :roll:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
WIBCIU
|
Tytuł: Re: SPRZEDAM - Profesjonalny plecak FOTO. "BILORA" - wyprzedaż Post: piątek, 10 grudnia 2010, 22:00 |
|
|
Tarna pisze: a jakoś tak nudno na forum to pomyślałem że przynajmniej poświntuszę troszeczkę i ponabijam się z kumpli :-) Dopra był szczęśliwy jak Wibciu na niego natarł od tyłu :-) więc tak jakoś ... :mrgreen: Ale żeby od razu aż tak? To był jednorazowy wyskok, do teraz mam koszmary.. Nudy.... nic się nie dzieje.... i co ja wtedy robię.....? wychodzę z kina....
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
spozo
|
Tytuł: Re: SPRZEDAM - Profesjonalny plecak FOTO. "BILORA" - wyprzedaż Post: piątek, 10 grudnia 2010, 23:13 |
|
|
|
Tak sobie czytam ... i mi się przypomina fotka - dwóch przystojniaków ... noga na nogę ... kolegi ... szczere uśmiechy ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Tarna
|
Tytuł: Re: SPRZEDAM - Profesjonalny plecak FOTO. "BILORA" - wyprzedaż Post: piątek, 10 grudnia 2010, 23:23 |
|
|
że niby to :-) [ img ]toż piszę że z nim flirtuję :-) najpierw mnie upoił potem ja go ułożyłem do snu - ale ku mojemu rozgoryczeniu do niczego nie doszło :lol:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
spozo
|
Tytuł: Re: SPRZEDAM - Profesjonalny plecak FOTO. "BILORA" - wyprzedaż Post: sobota, 11 grudnia 2010, 11:40 |
|
|
Miałem na myśli to :D : [ img ]mam ich całą serie ... :D
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
SoD
|
Tytuł: Re: SPRZEDAM - Profesjonalny plecak FOTO. "BILORA" - wyprzedaż Post: sobota, 11 grudnia 2010, 11:42 |
|
|
|
:D :D :D :D :D
może idźcie na prv, żony się dowiedzą! :lol:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |