| Autor |
Wiadomość |
|
Jenes
|
Tytuł: Witam - prawie bieszczaders ;) Post: czwartek, 27 stycznia 2011, 19:56 |
|
|
|
Witam Jako nowy piszący na forum, bo czytający od dawna witam szanowne grono ADV. Teraz krótko: jestem z okolic Rzeszowa, aktualnie smigam sobie DL'em 1.0, choć nieśmiertlna VFR RC36 II, wciąż stoi w garażu do towarzystwa :P (żal sie rozstać po tylu latach wiernej służby). Moturami rozbijam się legalnie :wink: od 15lat, bez przerywników :D . Raczej sam też sobie serwisuje sprzęty i ew. dokładam do nich zabawki, coby mieć w nie wiare na trasie. Polske troche pozwiedzałem jeszcze śp. Junakiem :wink: a teraz troszke dalej czasem podróżujemy z kumpalmi bo nie lubimy kręcić sie wkoło komina. Jak narazie obleciałem praktycznie całe bałkany, została tylko Turcja, tak od 5 lat po kawałku, małym (sama rumunia np.) albo większym (od morza w bułgari do morza w albani) i drogi te jakieś znajome już są :lol: Jako że w europie nie ma już fajnej dzikości i zwykłych ludzi to chyba zaczniemy uderzać teraz na wschód, bo zeszłoroczne widoki i gorsze drogi w Albani (prawdziwe góry :twisted: i inne dziury :wink: ) nam sie spodobały(choć dały w kość). Obijam sie razem z 1 kumplem od zawsze, a 2-gi sie zmienia do trio-moto co pare lat :? Uff, ale sie opisałem 8) tyle powinno wystarczyć ?? Pozdrawiam wędrowców. Jenes
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
AdvHP2rider
|
Tytuł: Re: Witam - prawie bieszczaders ;) Post: piątek, 28 stycznia 2011, 00:40 |
|
Strona WWW: http://www.holan.pl
|
|
witaj Jenes, co żeś się tak długo ukrywał z takim dorobkiem, co się takiego stało żeś zdecydował nam się objawić
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Jenes
|
Tytuł: Re: Witam - prawie bieszczaders ;) Post: piątek, 28 stycznia 2011, 06:54 |
|
|
|
Bo ja taki troche niepismienny jestem :D staram się stukać mało i raczej na temat. Miałem chwile słabości :wink: czasem coś bym skrobnął: zapytał albo podzielił się tym co mi sie wydaje że wiem :mrgreen:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
u-hu
|
Tytuł: Re: Witam - prawie bieszczaders ;) Post: piątek, 28 stycznia 2011, 07:53 |
|
|
|
czyzby zimowa depresja dopadla ?
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
radeksa
|
Tytuł: Re: Witam - prawie bieszczaders ;) Post: piątek, 28 stycznia 2011, 08:40 |
|
|
|
Pozdrawia góral karpacki z Beskidu Niskiego :lol: :lol: :lol:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |