| Autor |
Wiadomość |
|
fundiver
|
Tytuł: GPSMap 60CSx - dekielek, pokrywa baterii Post: poniedziałek, 19 sierpnia 2013, 12:22 |
|
|
Poszukuje dekielka/pokrywy (jak na zdjeciu ponizej) od baterii do GPSMap 60CSx. Moze ktos z Was ma takowa niepotrzebna ? Chetnie przyjme ew. za drobna oplata. [ img ]Z gory dziekuje, M.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
danek-dr
|
Tytuł: Re: GPSMap 60CSx - dekielek, pokrywa baterii Post: poniedziałek, 19 sierpnia 2013, 14:41 |
|
|
|
Popytaj Ramba. Generalnie problem z częściami do Csx-a. Ale to pewnie już wiesz. Garmin nie ma już części ,ewentualnie chce stary odbiornik a wysyła nowy za jakąś tam kwotę. Nowy Csx o dziwo. Tak przynajmniej mi zaproponowali i Macalikowi który ostatnio swojego wymienił.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
fundiver
|
Tytuł: Re: GPSMap 60CSx - dekielek, pokrywa baterii Post: poniedziałek, 19 sierpnia 2013, 16:16 |
|
|
danek-dr pisze: Popytaj Ramba. Generalnie problem z częściami do Csx-a. Ale to pewnie już wiesz. Garmin nie ma już części ,ewentualnie chce stary odbiornik a wysyła nowy za jakąś tam kwotę. Nowy Csx o dziwo. Tak przynajmniej mi zaproponowali i Macalikowi który ostatnio swojego wymienił. Dzieki! Ta kwota to 800 zl. Troche duzo jak za ta pokrywke, bo cala reszta jest ok. A i ja sie przyzwyczailem, no i mam uchwyty na LC4 i EXC - duzo zamieszania gdybym przechodzil na cos innego. Pozdr, M.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
danek-dr
|
Tytuł: Re: GPSMap 60CSx - dekielek, pokrywa baterii Post: poniedziałek, 19 sierpnia 2013, 16:40 |
|
|
fundiver pisze: Dzieki! Ta kwota to 800 zl. Troche duzo jak za ta pokrywke
Dokładnie. Marcina był już w stanie agonalnym więc mu to pasowało. Tym bardziej że chciał zostać przy Csx, który nie jest już dostępny.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
fundiver
|
Tytuł: Re: GPSMap 60CSx - dekielek, pokrywa baterii Post: środa, 28 sierpnia 2013, 16:44 |
|
|
fundiver pisze: Poszukuje dekielka/pokrywy (jak na zdjeciu ponizej) od baterii do GPSMap 60CSx. Moze ktos z Was ma takowa niepotrzebna ? Chetnie przyjme ew. za drobna oplata. [ img ]Z gory dziekuje, M. Dekielki rozdaja, przynajmniej w Krakowie, w sklepie przy ul. Kalwaryjskiej :) Mialem 4 do wyboru 4free :D
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
motoartur
|
Tytuł: Re: GPSMap 60CSx - dekielek, pokrywa baterii Post: środa, 28 sierpnia 2013, 18:27 |
|
|
|
Co to za sklep? Ja potrzebuję klawiaturę (stara wytarta) i tej gumy na antenę (nagryziona) :)
|
|
| Na górę |
Offline |
 |