|
| Autor |
Wiadomość |
|
kawa32
|
Tytuł: Szukam kogoś kto na dzień dzisiejszy mieszka w Londynie! Post: poniedziałek, 15 marca 2010, 08:09 |
|
|
|
cześć,jeżeli mieszkasz w Londynie i masz któregoś dnia wolne popołudnie prosiłbym o pomoc w sprawdzeniu motocykla! ogłoszenie o sprzedaży motocykla ukazało się na otomoto i jak to zawsze bywa kiedy jest atrakcyjna cena odrazu wzbudziło moje zainteresowanie,tyle tylko że jestem sceptycznie nastawiony do super okazji jeszcze za granicą! na dzień dzisiejszy koresponduje z właścicielem przez e mail i poprosiłem go o podanie nr. tel. i adres,dodam że porozumiewanie się odbywa tylko w języku angielskim z czym mam problem! sprawa dotyczy motocykla ktm 525 exc 2006r w idealnym stanie a cena jegoto 2500euro,podejrzane,jak myślicie?
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Adagiio
|
Tytuł: Re: Szukam kogoś kto na dzień dzisiejszy mieszka w Londynie! Post: poniedziałek, 15 marca 2010, 08:34 |
|
|
|
Pomarańcza z tego rocznika w super stanie kosztuje 4500-5000 euro , okazje się zdarzają ponoć w tesco , jeśli masz dużo wolnego czasu , cierpliwości i kasy to ........ .
|
|
| Na górę |
Offline |
 |