|
| Autor |
Wiadomość |
|
mkor
|
Tytuł: Trup w polu - Moja Akcja Pomocy Post: niedziela, 6 czerwca 2010, 21:40 |
|
|
|
Witam..
Opowieść z wczorajszego wyjazdu do Sławy..
Sobota rano, pogoda piękna, GPS z trasą zadany, jadę do Sławy nad jeziorko (koło Wschowy)
Trasa piękna, mijam zalanie pola, wsie gdzie objazdy bo woda stoi, przez lasy i pola zalane do połowy silnika... Parę razy tnę po asfalcie a woda z rzek po kolana...
Wtem jadąc gdzieś przez pola, doły, rowy, koleiny, błoto, w dziczy, w odległości ok. 2 km od najbliższej wiochy widzę wystające kalosze z rowu..
Za chwilę patrze, a kalosze mają dalszy ciąg w postaci jakiegoś gościa... Myślę: może nie żyje, może co, jakiś udar z gorąca?
Staję, zsiadam z moto, grzeje słoneczko, gorąco - podchodzę i grzecznie leciutko kopię w te kalosze czekając na reakcję... Po chwili tubalny głos, w lekko wczorajszym tonie (dzisiejszym?) pyta: - czego?
- Może pomóc, coś się stało, trzeba jakiegoś wsparcia - znów grzecznie postępuję... - Nie wszystko w porzo - gość na to rzecze - Ale moment: Masz coś?
Zdębiałem, bo alkoholu w trasie przeważnie nie mam... Odjechałem.... :D
..
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
GrzesiekK
|
Tytuł: Re: Trup w polu - Moja Akcja Pomocy Post: poniedziałek, 7 czerwca 2010, 17:39 |
|
Strona WWW: http://www.moto-izaigrzes.pl
|
|
Ty sie mkor do pogotowia do roboty zatrudnij . :lol: :P
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
danielindner
|
Tytuł: Re: Trup w polu - Moja Akcja Pomocy Post: środa, 9 czerwca 2010, 18:27 |
|
Strona WWW: http://www.sailind.pl
|
|
Racje miał leżący pan - Ty jako ratownik powinieneś mieć cokolwiek na alkoholu - dla zdrowotności :lol:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |