|
| Autor |
Wiadomość |
|
Jaaareeek !
|
Tytuł: witam i wychodzę z szarej strefy ;-) Post: sobota, 28 maja 2011, 18:00 |
|
|
|
cześć, czas się ujawnić. do tej pory czerpałem z waszej wiedzy i doświadczeń, pewnie z czasem będę mógł podzielić się własnymi.
mój sprzęt to f800gs, całkiem świeży, bo w zeszłym tygodniu miał dopiero pierwszy przegląd.
moje doświadczenia są dość mocno skromne i chyba typowe: motorynka, simson a jakże enduro, mz 150 a potem długo długo nic.
w ostatnich 15 latach offroad w wydaniu mniej lub bardziej turystycznym, ale w wersji 4x4. mam nadzieję, że beemka mniej czasu będzie spędzać w serwisie niż defender.
cześć wszystkim
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
sliwen
|
Tytuł: Re: witam i wychodzę z szarej strefy ;-) Post: sobota, 28 maja 2011, 21:07 |
|
|
|
Witam imiennika , pozdrawiam ze 100licy
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
deltamotor1
|
Tytuł: Re: witam i wychodzę z szarej strefy ;-) Post: niedziela, 29 maja 2011, 15:55 |
|
|
|
[ mam nadzieję, że beemka mniej czasu będzie spędzać w serwisie niż defender.
cześć wszystkim[/quote] defekter :D :D :lol: Witaj napewno będziesz miał z moto pociechę,lepszą niż z Landa.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |